Asiakasinfo

Vihreä Teatteri esiintyy kesäisin Kirjurinluodon kesäteatterissa. Onnistuneen elämyksen varmistamiseksi on hyvä tietää muutamia asioita. Lisätietoja saat myös numerosta 050 401 6295.

Liput ja esitykset

Voit varata lippusi verkossa Liput-sivun ja tuotantojen omien sivujen kautta tai puhelimitse numerosta 050 401 6295. Huom! Vaikka verkkovarausjärjestelmä osoittaisi esityksen olevan täynnä, voit silti tiedustella vapaita paikkoja teatterin lipunmyynnistä tilausnäytöksiä lukuunottamatta. Varatut liput voi lunastaa esityspäivinä kesäteatterilta. Lipunmyynti avautuu tuntia ennen esityksen alkua, ja liput on lunastettava viimeistään puoli tuntia ennen esitystä. Suuret (n. yli 30 hengen) varaukset suosittelemme tekemään puhelimitse.

Voit maksaa lippusi käteisellä ja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Meillä voit maksaa myös Virike-, Smartum- ja Tyky-etuseteleillä. Liput myös Ticketmasterin myyntipisteistä kautta maan. Porissa lippuja myyvät Visit Pori ja Sokos Satakunta. Ticketmasterista ostettaessa hintoihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksu. Teatterin omassa lipunmyynnissä tätä maksua ei peritä. Kesäteatterin portin vieressä on lipunmyyntipiste, jossa palvellaan lippua ostavia ja varauksia lunastavia asiakkaita.

Kesällä 2018 ohjelmistossamme on koko perheen fantasiamusikaali Liisa Ihmemaassa. Esityksen kesto on noin 1 h 50 min (väliaikoineen). Käytämme esityksissämme äänentoistoa ja savu- ja valoefektejä. Tekijänoikeudellisista syistä esitysten kuvaaminen tai muu taltiointi ei ole sallittua.

Huom! Näyttelijöille osoitetut kukat ja muut lahjat pyydämme saapuessanne jättämään lipunmyyntiin. Siitä ne toimitetaan edelleen näyttelijöille, jotta nämä voivat ottaa ne mukaansa saapuessaan loppukiitoksiin.

Saapuminen kesäteatterille

taavisilta-kirjurinluoto copy Luotojenalue2013 copy

Kirjurinluoto sijaitsee Porin keskustassa aivan Kokemäenjoen varrella. Matkaa Poriin on Tampereelta 111 km, Turusta 140 km ja Helsingistä 242 km. Valtateiltä on opastukset Porin keskustaan, ajo-ohjeesta löydät reitin Kirjurinluotoon.

Liikenneyhteydet

040715Po-Juna

Pori on hyvien liikenneyhteyksien varrella ja tänne pääset helposti junalla ja bussilla. Linja-autoasema ja juna-asema sijaitsevat noin 1,5 km:n päässä Kirjurinluodosta. Tarkempia tietoja aikatauluista ja kulkuyhteyksistä löydät osoitteista VRMatkahuoltoOnnibus ja Porin Linjat.

Pysäköinti

Kirjurinluodossa on ilmaista pysäköintitilaa. Auton tai bussin voi myös jättää Etelärantaan, josta pääsee kesäisin Taavi-siltaa pitkin kävellen luodolle, tai Pohjoisrannan puolella sijaitsevan Kaarisillan koulun parkkipaikalle, josta taas on lyhyt kävelymatka teatterille Kaarisiltaa pitkin. Myös Pelle Hermannin puiston vieressä on pysäköintialue. Kesäteatterille vievä Pormestarinpolku on kevyen liikenteen väylä, joka on suljettu moottoriajoneuvoilta. Kulku Pormestarinpolulle on sallittu vain vammaispysäköintiluvalla, ja linja-auto voi käydä jättämässä matkustajat kyseisellä vammaispysäköintialueella. Polkupyörät jätetään aidatun kesäteatterialueen ulkopuolelle. Oheisesta kuvasta näet Kirjurinluodon pysäköintialueet. Kirjurinluodon alueella on voimassa aluepysäköintikielto, joten pysäköinti on sallittu vain P-merkityillä paikoilla. Kuva avautuu täysikokoisena, kun klikkaat sitä hiirellä.

Kirjuri_Pysakointialueet_8.6.2016_kuva_kesäteatteriteksti

Katsomo

Kirjurinluodon kesäteatterissa on katettu katsomo, jossa viihdyt kuivana sateen sattuessakin. Paikat ovat numeroimattomia, joten voit valita näkökulmasi itse. Katsomoon mahtuu noin 450 henkeä. Katsomopenkit ovat puiset. Teatterin puolesta ei ole käytettävissä istuinalusia, mutta halutessasi voit varata mukaasi oman. Yleisö pääsee katsomoon tuntia ennen esitystä.

Liikuntaesteisille

Vammaispysäköintialue sijaitsee teatterin välittömässä läheisyydessä Pormestarinpolun loppupäässä. Invataksi voi ajaa portille asti asiakkaan jättämisen ja noutamisen ajaksi. Alueella on pyörätuolilla esteetön kulku. Katsomon eturivissä on neljä pyörätuolipaikkaa. Muista mainita liikuntarajoitteesta, pyörätuolista ja/tai avustajasta lippuvarauksen yhteydessä. Henkilökohtainen avustaja pääsee työvuoron yhteydessä esityksiin ilmaiseksi. WC:t sijaitsevat portilta katsoen kahvion oikealla puolella. WC-rakennuksen takapuolella on erillinen, esteetön WC.

Virkistäytyminen väliajalla

20160716_141616

Kahvio sijaitsee katsomon takana. Myyntipisteet ovat auki tuntia ennen esitystä ja väliajalla. Lisäksi voit ostaa grillimakkaraa erillisestä paistopisteestä, jossa myydään myös virvoitusjuomia. Yksi myyntipisteistä on varustettu maksupäätteellä, mutta suosittelemme varaamaan ostoksiin myös käteistä rahaa. Tuotevalikoiman ja hinnaston löydät täältä.
WC:t sijaitsevat portilta katsoen kahvion oikealla puolella. WC-rakennuksen takapuolella on erillinen, esteetön WC.
Tupakointi on sallittu katsomon takana erikseen merkityllä alueella.

Näytännön peruuntuminen / Force majeure

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan, tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota.

Tervetuloa nauttimaan kesäillasta Vihreään Teatteriin!

Share