Peter Pan

Koko perheen fantasiamusikaali Peter Pan Kirjurinluodon kesäteatterissa 26.7.-17.8. 2019.

Röyhkeä keijujen kasvatti tanssahtelee ikkunasta sisään suoraan Darlingin lasten elämään ja sieppaa heidät mukaansa saarelle, jota ei ole.

Kotiin kaipaamaan jäävät isä, äiti sekä sinä: aikuinen, joka olisit salaa halunnut myös lentää seikkailemaan villiin Milloinkaanmaahan, jossa Peter Panin mielikuvitus on laki.

Paha vain, etteivät aikuiset juuri Peteriä kiinnosta. Onneksi Vihreä Teatteri kumoaa tulevana kesänä katsojien niskaan kunnon kuormallisen keijupölyä näiden iästä riippumatta. Porin Kirjurinluodon kesäteatteri täyttyy tänäkin vuonna kikatuttavalla ja koskettavalla teatterilla, villillä tanssilla ja ennenkuulemattomin lauluin, kun koko perheen musikaalissa etsitään vastauksia samoihin kysymyksiin kuin J. M. Barrien klassikkoteoksessa: Millainen maailma on lapsen silmin, millaista on kasvaa aikuiseksi – ja kuka on Peter Pan?

J. M. Barrien alkuperäisteoksen pohjalta musikaalin käsikirjoittaa Kati Oksanen ja säveltää Marianne Koto. Teoksen ohjaa ja koreografioi Tiina Santavuo, pukusuunnittelusta vastaa Anu Ojala-Marano ja lavastajina toimivat Anna Elo ja Kari Niemi.

Share